HOME   CV   FOREDRAG   KOGNITIV TERAPI   SINGING   CONTACT

Musical recommendations:

"Sebastian is a bass with a beautiful voice, sound musicality and much theatrical potential. He performed the role of Dr. Miracle with Dame Joan Sutherland and me in Sydney exceedingly well and with much success."

Richard Bonynge
Chief and pricipal Conductor
Music Director
Commander of the Order of the British Empire"Mr. Sebastian Swane is a highly gifted singer, with an excellent voice, great knowledge and love of opera and sound technique."
Michael Schønwandt
Chief and pricipal Conductor
Adjungeret professor

Order of the Dannebrog

 


"Nature has provided Sebastian Swane with a magnificent voice, musicality and talent for dramatic arts."

Frans Rasmussen
Conductor
Docent Royal Conservatory Copenhagen


"Sebastian Swane first success with The Australian Opera was in "The tales of Hoffmann where he sang "Dr. Miracle" partnering Dame Joan Sutherland. I worked with Sebastian in productions which he performed in Sydney, Melbourne and Adelaide with considerable acting skills."
Elke Neidhardt
Resident producer Sydney Opera House

 

 

"Having worked with Sebastian Swane through several years, I can only maintain what an enormous talent he is. Mr. Swane has a marvelous bass-barytone, a beautiful material of voice and is furthermore extremely musical and intelligent."

Lone Koppel Opera Singer at The Royal Opera Theatre Copenhagen


"Sebastian Swane has a very powerful high bass voice, combined with a solid musicality and considerabel acting abilities; a combination which nowadays is looked upon as one of the most central abilitis in a singer`s career. He is a very talented singer with unusual voice qualities."
Kim Borg
Operasinger and Professor Royal Conservatory Copenhagen


"In my opinion Mr. Sebatian Swane possesses a richly-toned bass voice of wide range. Musically he shows a good sense of style; his phrasing is intelligent and shapely, and he handles the text with a sense of poetry and imagination. His equipment has definite dramatic possibilitis, while it is always musically appealing."
Peter Gellhorn. Conductor Covent Garden and Glyndebourn. Professor, composer and pianist .


"Sebastian Swane is an impressive man with a remarkable bass-baritone voice of distinctive quality and power, with a keen unusual and artistic perfection. I have no hesitation in recommending him on the highest level."
Edgar Evans. Tenor at Covent Garden

 

"Sebastian Swane is a highly talented dramatic singer and has a true operatic bass voice."
Kjeld Thaarup
Associate professor. The Danish Royal Conservatory

 

"Sebastian Swane has a bass-baritone-material of unusual beauty and quality. He has a brilliant, very strong voice of extensive compass and of the specific and rare northern potential. When I furthermore add artistic ability, natural talent for acting, high intelligence and solid knowledge of literature, history and philosophy, it is easy to see, that I am able to give him my warmest recommendation."

Elisabeth Schouenborg.

Lector of musicology University of Copenhagen in singing.

 

"Mr. Sebastian Swane is an experienced Danish actor and as well as having a good voice, he is a flexible and receptive actor."
Richard Gregson
Theatre Director and Resident Producer Royal Opera House Covent Garden

"Sebastian er en af de mest interessante og talentfulde personer, jeg har mødt. Han har en ubegribelig intellektuel og intuitiv forståelse af det menneskelige følelsesliv, som han forstår at bruge til at omsætte enhver komponists hensigter i musikalske sammenhænge. Han er en utrolig original fortolker. Aldrig har jeg arbejdet med en musiker, der har gjort sig så nøje overvejelser omkring hver enkelt værk, karakteren og udtrykket. I udøvelsen er der heller intet at savne. Sebastians stemme, mimik og hele hans væsen er som skabt til de store operascener. Ikke én tone eller ord virker overføldigt, ikke én bevægelse i hans krop og ansigt mangler mening. En intensitivitet jeg aldrig før har mødt mage til. Jeg er næsegrus beundring."
David Lau Magnussen. Pianist Musikkonservatoriet København og Wien

 

 

Fed stemme og hvilket omfang. Flot sonor stemme med både bid og piano. Din Tryllefløjte er helt fantastisk, Der Tod und das Mädchen suveren. Händel og Hoffmann ligeså, du brager hen over orkesteret. Philips monolog er det bedste, Roderigo også flot. Utrolig du kan begge dele, og jeg er dybt imponeret over dit omfang. Og læse monologer kan du sgu da også. Sikke et talent.

Kjeld Christoffersen
Kongelig operasolist Baryton
2011

 


Interesser:

Malerierne viser et lille uddrag af min interesse for at male oliemalerier. (I have made the paintings shown above and they cover an area of several square meters). De er flere meter i højde og brede og meget inspireret af impressionisterne og min familie Swane-malerne, som også var meget influeret af den franske impressionisme.

Fotografierne er bl.a. min operadebut som Dr.Miracle i Hoffmans eventyr på Sydney-operaen med Dame Joan Sutherland.

Fotoet sammen med Plácido Domingo og Callas har jeg taget med som personificeringer af min store operainteresse; min kronik om Callas i Politikken kan du læse ved at klikke på linket til højre under artikler langt nede på siden. Her finder du også to interviews fra operabladet Ascolta om bl.a. "operaens psykiske anatomi", som beskriver min interesse for at forske i, hvordan komponisterne udtrykker personernes ubevidste følelser og psykopatologi i orkesterets lagdeling i de store operaværker.

Mit billede med operasanger Lone Koppel er udtryk for min store beundring for hendes geniale musiske og dramatiske talent. For mig er Lone den største scenekunstner, jeg har oplevet live på en scene nogensinde. Det var et kæmpe privilegie, at jeg havde Lone som sanglærinde i flere år.

Refleksioner over det at synge og det psykologiske og tekniske udtryk bagved:

For mig er udtrykket af sangenes emotionelle indhold det primære, og jeg har arbejdet meget med at finde det personlige udtryk ved at genopdage det særegne og originale i netop min stemmes natur i stedet for blot at følge gængse traditioners stemmeopfattelse, som jeg oprindelig lærte den på konservatoriet eller operaskolen. Her tænker jeg bl.a. på ikke at farve min dramatiske basbaryton med klassisk basklang eller klassisk vibrato, hvis ikke jeg finder det naturligt for Liedens natur eller operaens indhold. Den vibratoløse klang er ikke et typisk fraserings element for mange sangere, ligesom det at gå mod den gængse "operafarvede stemme klang" ikke er et typisk virkemiddel i vor tids sangkunst. At det stiller næsten umulige krav vil ikke afskrække mig for at forsøge.

Det er udtrykket, emotionaliteten og ægtheden, som skal formidle værkernes psykologi, og her må tradition eller gængs smag ikke være spændetrøje for udtryksmidler. Med respekt for stemmens individualitet, men med dens utallige muligheder inden for fraserings kunst, i form af dynamik, tempo, vægt, klangfarve, vibrato/løs, pitch, legato/staccato udtale, pauser, respirationen, accenter, intonation, accelerando, ritardando, crescendo, diminuendo og overordnet skuespil i form af gestik, ansigtsmimik og blik, er sangen, som det eneste intrument, der kan udtale en tekst, for mig den højeste form for personlig emotionelt udtryk.

I mine indspilninger har jeg især interesseret mig for at "synge med flere stemmer", og når jeg synger Lieder har det været vidunderligt at udtrykke kammerspillets fineste nuancer og intensitet på trods af min stemmes naturlige tyngde og dramatiske karakter.

Udvalget af lydfiler fra starten af min karriere og op til i dag, afspejler også min interesse for at søge ud i stemmens klanglige grænser fra det højdramatiske til det lyriske og fra operaens bas- over basbaryton til baryton-repertoiret. Fx kan man høre smagsprøver på svær operadramatik med fx Fyrst Igors arie eller Dr. Miracle og Scarpia og til de lyriske sværmerier i Schumanns "Dichterliebe"eller Richard Strauss stemnings sange. De lyriske lieder ligger i langt højere grad bekvemt for en lyrisk stemme. Imidlertid elsker jeg, når en tung og dramatisk stemmetype formår at modulere og tilpasse sig det lyriske og poetiske, da spændvidden så også kan blive langt mere gribende i kontrasteringen mellem piano og forte.

Jeg har også udfordret mig i forhold til repertoire med en ambitus (toneomfang) på over to-en-halv oktav og nydt at synge både de dybeste basarier, men også de mere skuespilkrævende basbaryton roller og rene baryton arier. Lydfiler som demonstrerer det dybe repertoire er fx Sarastros arie med det dybe "e" eller Schuberts "Der Tod und das Mädchen" med det dybe "d". Basbarytonrepertoiret er fx Den flyvende hollænder, Hans Sachs, Fyrst Igor, Creon i Ødipus Rex, Scarpia eller Jago, og det dramatiske baryton-repertoire er repræsenteret med fx Machbeth, Grev Luna i Trubaduren, Renato i Maskeballet, Rigoletto, Gérard i Andrea Chènier og prologen fra Bajadser med det høje "as". Det mere lyriske barytonrepertoire er repræsenteret med fx Wolfram i Tannhäuser eller Rodrigo fra Don Carlos.

Sprogligt har jeg vægt på det italienske, tyske, franske og lidt på det danske, svenske, finske og engelske. Perioderne strækker sig fra Barok over klassik og med hovedvægt på (sen)romantik men også lidt på modernisme og impressionisme.

Om noget af det er lykkedes, må lytteren vurdere i mine tidlige opera "live" indspilninger og i mine nyeste indspilninger op til i dag.

 

Jeg er en passioneret kunstelsker, især af klassisk kunst og skulptur med forkærlighed for italiensk renæssance (derfor fotoet af Slaven af Michelangelo). Der er ikke mange museer i og uden for Europa jeg ikke har besøgt utallige gange.

Endelig interesserer jeg mig ud over faglitteratur meget for de klassiske litterære værker, skuespil, koncerter og ballet, især dem som er koreograferet af mit største nulevende idol og meget tætte ven balletchef på Hamburg-operaen John Neumeier. John er for mig et af vor tids største nulevende kunstneriske genier.

Ud over at være sammen så meget med min familie og venner som muligt, rejser jeg verden rundt flere gange om året for at opleve så mange steder og kulturer som muligt (se fotos på CV-siden). Jeg opsøger alt fra naturoplevelser til alle operahuse, kunstmuseer og arkitektoniske mesterværker verden over.

 

Nedenunder finder du Links til video- og over 300 lydfiler med koncert, opera og skuespil-uddrag fra min karriere.

Envidere links til radio-interview, anbefalinger og artikler af undertegnede.

(Down below you will find links to video and audio files from my opera career . Click on the titles to hear or see them):

De som er markeret med blåt, er med orkester.
The ones in blue are with orchestra):

Link to Video of my performance at the Sydney Opera House in Australia: Verdi: Un Ballo in Maschera

Link til Jerome Kern: Old man river. Koncertoptagelse med Sebastian Swane New York. (4min.)

Link til uddrag fra liveoptagelse af Offenbachs Hoffmanns eventyr fra Sydney operaen i Australien med Richard Bonynge som dirigent. I hovedrollerne som Antonia og Dr Miracle: Dame Joan Sutherland (koloratursopran) Sebastian Swane (basbaryton) (5min.)

Link til Sir David Willcocks opførsel af Händels Messias i London med Sebastian Swane i basarien: Thou art gone up on high. (3min.)

Link til Messias recitativ: Thus Said the Lord. Sir David Willcocks London Sebastian Swane solo. (1min.)

Link til Messias recitativ og arie: For behold. Darkness shall cover. London Sir David Willcocks and Sebastian Swane. (5min.)

Kim Borg: Museum. (Poem by Sebastian Swane) Cello: Andreas Brantelid. Singing: Sebastian Swane

Mozart opera:

Die Zauberflöte

(The Magic Flute):

Sarastro: O Isis und Osiris. Orchestra of the Plovdiv National Opera. Conductor: Nayden Todorov. Sebastian Swane singing

Sarastro: In diesen Heil`gen Hallen. Orchestra of the Sofia National Opera. Conductor: Nayden Todorov. Sebastian Swane singing

Die Zauberflöte: Papageno: Der Vogelfänger bin ich ja. Orchestra of the Plovdiv National Opera. Conducor: Nayden Todorov. Singing: Sebastian Swane

Die Zauberflöte: Papageno: Ein Mädchen oder Weibchen. Orchestra of the Plovdiv national Opera. Conductor: Nayden Todorov. Singing: Sebastian Swane

Figaros Bryllup.
Le nozze di Figaro:

Le Nozze di Figaro. Figaro: Non più andrai. Orchestra: Conducor: Nayden Todorov. Orchestra: The Plovdiv Philharmonic Orchestra. Figaro: Sebastian Swane

Le Nozze di Figaro. Conte: Vedro mentr`io sospiro. The Plovdiv Philharmonic Orchestra. Conductor: Nayden Todorov. Singing: Sebastian Swane

Le Nozze di Figaro. Figaro: Recitativo and aria: Bravo. signor padrone: Se vuol ballare. Conductor: Nayden Todorov. Orchestra: The Plovdiv National Opera. Singing: Sebastian Swane.

Le Nozze di Figaro. Figaro: Recitativo and aria: "Tutto è disposto...." "Aprite un po´quelgl`occhi". Conductor: Nayden Todorov. Orchestra: The Plovdiv National Opera. Singing: Sebastian Swane

Le Nozze di Figaro: Bartolo: La vendetta. Conductor: Nayden Todorov. Orchestra: The Plovdiv National Opera. Bartolo: Sebastian Swane

Don Giovanni:
Don Giovanni. Leporello: Madamina! Il catalogo è questo. Conductor: Nayden Todorov. Orchestra: The Plovdiv national Opera. Singing: Sebastian Swane

Don Giovanni: Finch`han dal vino. Conductor: Nayden Todorov. Orchestra: The Plovdiv National Opera. Don Giovanni: Sebastian Swane

Don Giovanni: Deh, vieni alla finestra. Mandolin. Singing: Sebastian Swane

Don Giovanni: Metà di voi quà vadano. Conductor: Nayden Todorov. Orchestra: The Plovdiv National Opera. Don Giovanni: Sebastian Swane

Don Giovanni. Masetto. Ho capito. Conductor Nayden Todorov. Orchestra of the Plovdiv National Opera. Singing: Sebastian Swane

Don Giovanni: Finale: Don Giovanni, a cener teco. Commendatore, Don Giovanni and Leporello all sung by Sebastian Swane. Recorede The Royal Opera House Copenhagen 2012

Cosi Fan Tutte:

Cosi Fan Tutte: Guglielmo: Donne mie, la fate a tanti. Conductor: Nayden Todorov. Orchestra: of the Plovdiv National Opera. Singing: Sebastian Swane

Die Entfürung aus dem Serail:
Die Entfürung aus dem Serail: Osmin arie. Recorded at The Royal Opera House Copenhangen 2012. Singing: Sebastian Swane

Verdi Opera:

Nabucco:
Nabucco. Zaccaria: Vieni, o Levita. Tu sul labbri de`veggenti. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Conductor: Antonello Gotta. Singing: Sebastian Swane

Nabucco: Dio di Giuda. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Conductor: Antonello Gotta. Singing: Sebastian Swane

Rigoletto:

Rigoletto: Pari siamo. Orchestra: Compagnia d`opera Italiana. Conductor: Antonello Gotta. Rigoletto: Sebastian Swane

Rigoletto: Cortigiani, vil razza dannata. Orchestra: Comppagnia d`opera Italiana. Conductor: Antonello Gotta. Rigoletto: Sebastian Swane

Pari siamo. Scene Rigoletto. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Deh, non parlare al misero. Rigoletto 2.akt. Scene. Optaget Det kongelige Teater 2010. Sebastian Swane sang

La rá. Anden akt Rigoletto Scene. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Traviata:

Verdi; La traviata: Germont: Di provenza il mar. Orchestra: Compagnia d`opera Italiana. Conductor: Antonello Gotta. Germont: Sebastian Swane

Macbeth:
Verdi: Macbeth. Aria Pietà, rispetto, amore. Orchestra: Compagnia d`opera Italiana. Conductor: Antonello Gotta. Singing: Sebastian Swane

Verdi: Macbeth: Banco: Come dal ciel precipita. Conductor: Antonello Gotta. Orchestra: Compagnia d`opera Italiana. Singing: Sebastian Swane

Otello:

Jago Credo. Compagnia d`Opera Italiana. Conductor: Antonello Gotta. Jago: Sebastian Swane

Verdi: Otello: Jago: Era la notte. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Jago: Sebastian Swane

Don Carlo:
Don Carlo. Rodrigo: O carlo ascolta....Io morrò. Conductor: Antonello Gotta. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Singing: Sebastian Swane

Don Carlo: Rodrigo: Per me giunto. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Don Carlo: Rodrigo: Carlo, chè sol il nostro amore. Recorded at the Royal Opera House Copenhagen 2013. Rodrigo: Sebastian Swane

Philip monolog. Comppagnia d`Opera Italiana. Direttore Antonello Gotta. Sebastian Swane singing.

Il Trovatore:
Verdi: Il Trovatore: Ferrando: Di due figli. Abbietta zingara. Conductor: Antonello Gotta. Ochestra: Compagnia d´Opera Italiana. Ferrando: Sebastian Swane

Il Trovatore: Il Conte: Il balen del suo sorriso. Conductor: Antonello Gotta. Orchestra: Compagnia d´opera Italiana. Conte: Sebastian Swane

Un Ballo in Maschera. Maskeballet (Maskeballet):

Un ballo in maschera. Renato: Scena e Aria: Alzati- Eri tu. Conductor: Antonello Gotta. Orchestra: Copagnia d`Opera Italiana. Singing: Sebastian Swane

Verdi: Un ballo in maschera. Renato: Alla vita che t`arride. Conductor: Antonello Gotta. Orchestra: Compagnia d´Opera Italiana. Singing: Sebastian Swane

La forza del destino:


Verdi: La forza del destino. Carlo: Morir! Tremenda cosa! Urna fatale del mio destino. Conductor: Antonello Gotta. Orchestra: Compagnia d`Opea Italiana. Singing: Sebastian Swane

Requiem:
Verdi Requiem: Confutatis maledictis. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Simon Boccanegra:

Fiesco Aria. A te l´estremo addio. The Philharmonic Orchestra of Bulgaria. Conductor: Nayden Todorov. Singing: Sebastian Swane

I vespri Siciliani:

I vespri siciliani. Procida aria. O tu, Palermo. Conductor: Antonello Gotta. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Singing: Sebastian Swane

Attila:

Verdi: Attila: Scena ed aria: Uldino! Uldin! Conductor: Antonello Gotta. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Attila: Sebastian Swane

Ernani:
Verdi: Ernani: Silva: Infelice! Conductor: Antonello Gotta. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Silva: Sebastian Swane

Puccini Opera-arier:

Tosca:

Scarpia monolog 1.act. Tre spirri. Una carozza. With orchestra and choirs. Conductor: Antonello Gotta. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Singing: Sebastian Swane

Scarpia monolog 1. akt: Tre spirri. Una carrozza. With orchestra. Singing: Sebastian Swane

Scarpia 2. act. "Tosca è un buon falco". Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Scarpia: Sebastian Swane

Puccini: Tosca. Scarpias monolog 2.akt "La povera mia cena fu interrotta". Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Boheme:

La Boheme. 4 akt. Colline: Vecchia zimarra, senti. The Philharmonic Orchestra of Bulgaria. Conductor: Nayden Todorov. Sebastian Swane singing

Il tabarro (Kappen):

Il tabarro. Michele: Nulla!... Silenzio. Conductor: Marcella Tessarin. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Singing: Sebastian Swane

Edgar:

Puccini: Edgar. Franck: Questo amor. Conductor Marcella Tessarin. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Singing: Sebastian Swane

Bellini:

Bellini: I Puritani. Giorgio: Cinta di fiori. Conductor: Antonello Gotta. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Singing: Sebastian Swane

Bellini: I Puritani. Riccardo: Ah! per sempre. Conductor: Antonello Gotta. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Singing: Sebastian Swane

Donizetti:
Don Pasquale: Bella sicome un angelo. Conductor: Antonello Gotta. Orchestra Compagnia d`opera Italiana. Dottore: Sebastian Swane

Donizetti: La Favorita: Alfonso: Vien, Leonora! Conductor: Antonello Gotta. Orchestra Compagnia d`opera Italiana. Alfonso: Sebastian Swane

Rossini:
Rossini: Wilhelm Tell: Resta immobile. Conductor: Marcella Tessarin. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Wilhelm Tell: Sebastian Swane

Rossini: Il barbiere di Siviglia: Largo al factotum. Conductor Antonello Gotta. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Figaro: Sebastian Swane

Rossini: Il barbiere di Siviglia: Don Basilio: La calunia. Conductor: Antonello Gotta. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Basilio: Sebastian Swane

Richard Wagner:

Tannhäuser. Wolfram: O du mein holder Abendstern. Conductor: Antonnello Gotta. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Singing: Sebastian Swane

Wagner: Der Fliegende Holländer. Die Frist ist um. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2014. Holländer: Sebastian Swane

Den flyvende hollænder: Hollænder monolog før duet 2.akt. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2009.

Parsifal. Amfortas monolog 1.akt: Nein! Lasst ihn unenthült. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongeligt teater 2010

Die Meistersinger von Nürnberg. Hans Sachs: Wahn! Wahn! Überall Wahn! Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Wagner: Die Meistersinger von Nürnberg. Hans Sachs: Verachtet mir die Meister nicht. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Hans Sachts: Sebastian Swane

Ringen: Das Rheingold: Alberich: Bin ich nun frei? Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Wesendonk-Lieder: Der Engel. Recorded at The Royal Operahouse Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Wesendonk-Lieder: Stehe still! Recorded at The Royal Operahouse Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Wesendonk-Lieder: Im Treibhaus. Recorded at The Royal Operahouse Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Wesendonk-Lieder: Schmerzen. Recorded at The Royal Operahouse Copenhagen 2013. Singing: Sebstian Swane

Wesendonk-Lieder: Träume. Recorded at The Royal Operahouse Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Tschaikowsky:
Tchaikovsky: Eugen Onegin. Gremin . Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Sininging: Sebastian Swane

Tchaikovsky: Pique Dame: Yeletsky`s aria. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2014. Singing: Sebastian Swane

Rachmaninov:
Rachmaninov: Aleko`s Cavatina. The Philharmonic Orchestra of Bulgaria. Conductor: Nayden Todorov. Aleko: Sebastian Swane

Offenbach:
Les Contes D`Hoffmann (Hoffmanns eventyr): Lindorfs arie: Dans les Roles D`amoureux langoureux. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Lindorf: Sebastian Swane

Gounod:
Gounod: Faust: Mephistopheles: Vous qui faites l`endormie. The Philharmonic Orchestra of Bulgaria. Conductor: Nayden Todorov. Mephisto: Sebastian Swane

Mascagni:
Mascagni: Cavalleria rusticana: Alfio: Il cavallo scalpita. Conductor: Antonello Gotta. Orchestra Compagnia d`Opera Italiana. Alfio: Sebastian Swane

Leoncavallo:
R. Leoncavallo. I pagliacci. Tonio. Prologo: Si può. Conducor: Antonello Gotta. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Singing: Sebastian Swane

Berlioz:
Roméo et Juliette. Le père Laurence: Air: Pauvres enfants que je pleure. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

G. Bizet:
Carmen. Escamillo: Votre toast, je peux voul le rendre. Conductor: Antonello Gotta. Orchestra: Compagnia d`Opera Italiana. Singing: Sebastian Swane

Claude Debussy:
Debussy: Pelléas et Mélisande: Golaud: Pelléas part ce soir. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Debussy: Pelléas et Mélisande. Arkel: Maintenant que le père de Pelléas est sauvé. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Arkel: Sebastian Swane

Debussy: Pellèas et Mèlisande. Arkel and Golaud: Maitenant que le père de Pelléas est sauvé and Pelléas part ce soir. Arkel and Golaud: Sebastian Swane

Stravinsky:
Oedipus Rex: Creon: Respondit deus.
Recorded at The Royals Opera House Copenahgen 2013. Singing: Sebastian Swane

Christoph Gluck (1714-1787)
Orphée et Eurydice: J`ai perdu mon Eurydice. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Orphée: Sebastian Swane

Umberto Giordano (1867-1948)

Giordano: Andrea Chénier: Gérard: Nemico della patria. Conductor: Antonello Gotta. Orchestra: Compagnia d´Opera Italiana. Singing: Sebastian Swane

Giuseppe Giordano:

Giordano: Caro mio ben. Recorded at Teh Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing Sebastian Swane

Händel:
Rinaldo. Lascia ch`io pianga. Recorded at the Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Händel: Serse. Ombra mai fu. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Serse: Sebastian Swane

Händel: Serse. Serse (Bariton) and Arsamene (Countertenor) duet: Io le diro che l´amo. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Bach:

Bach: Cantata No.170 Aria: Vergnügte Ruh, belibte Seelenlust. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2014. Singing: Sebastian Swane

Matthäus-Passion. Recitativo Basso. Am Abend da es kühle war. Optaget Det kongelige teater. Sebastian Swane sang.

Matthäus-Passion. Arie Basso: Mache dich mein Herze rein. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Matthäus-Passion. Arie. Basso. Gerne will ich mich bequemen. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige teater 2009.

Beethoven:
Die Ehre Gottes aus der Natur. Optaget Det kongelige teater. Sebastian Swane sang.

In questa tomba oscura. Optaget Det kongelige teater. Sebastian Swane sang.

Marmotte. Optaget Det kongelige teater. Sebastian Swane sang 2009

Schubert:

Schubert: Ave Maria. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Schubert: Erlkönig. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Schubert: Schwanengesang: Ständchen. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Schubert: Schwanengesang: Ständchen. Very slow version. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Schwanengesang: Ihr Bild.
Optaget Det kongelige Teater. Sebastian Swane sang.

An die Musik. Op 88. Nr. 4. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Heidenröslein. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Die Forelle. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Seligkeit. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2012

Die schöne Müllerin:

Schubert: Das wandern. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Schubert: Wohin? Ich hört`ein Bächlein rauschen. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2014. Singing: Sebastian Swane

Halt. Eine Mühle seh ich blinken. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige teater 2011

Danksagung an den Bach. war es also gemeint. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige teater 2009

Am Feierabend. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige teater 2009

Der Neugierige. Recorded at The Royal Opera Copenhangen 2013. Singing: Sebastian Swane

Schubert: Ungeduld. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing. Sebastian Swane

Schubert: Morgengruss.Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2014. Singing: Sebastian Swane

Des Müllers Blumen. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige teater 2010

Schubert: Tränenregen. Recorded at Teh Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Mein. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Schubert: Pause. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Pause. Version 2. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Mit dem grünen Lautenbande. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Schubert: Der Jäger.Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Eifersucht und Stolz. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Die liebe Farbe. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Die Böse Farbe. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Trockne Blumen. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011.

Der Müller und der Bach. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Des Baches Wigenlied. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011.

Winterreise:
Schubert: Winterreise: Gute Nacht
. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Die Wetterfahne. Optaget på Det kongelige Teater 2011. Sebastian Swane sang.

Schubert Winterreise: Gefrorne Tränen. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Gefrorne Tränen. Optaget Det kongelige Teater 2011. Sebastian Swane sang

Erstarrung. Optaget på Det kongelige Teater 2011. Sebastian Swane sang

Der Lindenbaum. Optaget på Det kongelige Teater 2011. Sebastian Swane sang

Wasserflut. Optaget Det Kongelige Teater 2011. Sebastian Swane sang

Auf dem Flusse. Optaget Det kongelige Teater 2011. Sebastian Swane sang

Rückblik. Optaget på Det kongelige Teater 2011. Sebastian Swane

Irrlicht. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Irrlicht. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2009

Irrlicht. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2011

Irrlicht. Version 2. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Rast. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Frühlingstraum. Sebastian Swane sang. Optaget på Det Kongelige Teater 2011

Einsamkeit. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2011

Die Post. Sebastian swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2011

Der greise Kopf. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Schubert: Die Krähe. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Letzte Hoffnung. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Letzte Hoffnung. Version 2. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Im Dorfe. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Der stürmische Morgen. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Täuschung. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelig Teater 2011

Der Wegweiser. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Das Wirtshaus. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Mut. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Die Nebensonnen. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Der Leiermann. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

 

Schwanengesang:

Der Atlas. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2012

Ihr Bild. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Das Fischermädchen. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Die Stadt. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Am Meer. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Der Doppelgänger. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Schumann:
Dichterliebe Op. 48

Schumann: Dichterliebe: Im wunderschönen Monat Mai. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Dichterliebe: Aus meinen Tränen spriessen. Recorded at the Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Die Rose, die Lilie, die Taube. Recorded at the Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing Sebastian Swane

Schumann: Wenn ich in deine Augen seh. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Dichterliebe: Ich will meine Seele tauchen. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Dichterliebe: Im Rhein. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Dichterliebe: Ich grolle nicht. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Dichterliebe: Ich grolle nicht. Høje version. Optaget Det kongelige teater. Sebastian Swane sang

Schumann: Dichterliebe: Und wüsten`s die Blumen. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Dichterliebe: Das ist ein Flöten und Geigen. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Dichterliebe: Hör ich das Liedchen klingen. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Dichterliebe: Ein Jüngling liebt`ein Mädchen. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Dichterliebe: Am leuchtenden Sommermorgen. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Dichterliebe: Ich hab im Traum geweinet. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Allnächtlich im Traume. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Dichterliebe: Aus alten Märchen. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Dichterliebe: Die alten, bösen Lieder. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann Lieder:

Schumann: Widmung: Recorded at The Royal Opera House in Copenhagen. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Er, der Herrlichste von allen. Recorded The Royal Operahouse Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Myrten. Op. 25 Der Nussbaum. Recorded The Royal Opera House 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Ich wandelte unter den Bäumen. Op. 24. Optaget på Det kongelige teater 2012. Sebastian Swane sang

Schumann: Mondnacht. Liederkreis Op. 39. No. 5. Optaget på Det kongelige Teater 2012. Sebastian Swane sang

Schumann: Morgens steh`ich auf und frage. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Schumann: In der Fremde. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2014. Singing: Sebastian Swane

Schumann: Intermezzo. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2014. Singing: Sebastian Swane

Sibelius Lieder:
Sibelius: Svartar rosor op.36. Nr.1. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Sibelius: Flikan kom ifrån sin älsklings möte. op 37. Nr.5. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing Sebastian Swane

Mistâ, lastu lainehilla. Op. 17. Nr 7. Sebastian Swane sang.Optaget Det kongelige teater 2009

Den första kyssen. Op. 37. Nr 1. Sebastian Swane sang.Optaget Det kongelige teater 2009

Sibelius: Säv säv susa Op.36/4. Recorded at The Royal Opera House Copenhagnen 2012. Singing Sebastian Swane

Sibelius: Norden. Op.90. Nr.1. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Sibelius: Vilse. Op.17.Nr.4. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Sibelius: Demanten på marssnön. Op. 36. Nr. 6. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Sibelius: Våren flyktar hastigt. Op.13. Nr. 4. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Franz Liszt:
Die drei Zigeuner. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Hugo Wolf:
Wolf: Gesang Weyla`s. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige teater 2012

Wolf: Harfenspieler nr. 1.Recorded at The Royal Opera House 2012. Singing: Sebastian Swane

Wolf: Harfenspieler nr. 2. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Wolf: Harfenspieler nr. 3. Recorded at The Royal Opera Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Wolf: Michelangelo-Lieder: Wohl denk`ich oft. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing Sebastian Swane

Wolf: Michelangelo-Lieder: Alles endet, was entstehet. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Wolf: Michelangelo-Lieder: Fühlt meine Seele. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Wolf: Verborgenheit. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2012

Wolf: Der Feuerreiter. Recorded at The Royal Opera Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Wolf: Zur Warnung. Recorded at The Royal Opera Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Wolf: Der Tambour. Recorded at The Royal Opera Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Wolf: Er ist`s. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Wolf: Auftrag. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Wolf: Lied eines Verliebten. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Wolf: das verlassene Mägdelein. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Wolf: Bei einer Trauung. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Wolf: Der Rattenfänger. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Wolf: Abschied. Recorded at The Royal Opera Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Mussorgsky:
Mussorgsky; O, mein Sternelein. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Boris Godunov: Shchelkalovs monolg. Prologen. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2009

Mahler:

Urlicht: O Röschen rot. 2 symfoni. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Mahler: Ablösung im Sommer. Aus "Des Knaben Wunderhorn". Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Mahler: Lob des hohen Verstands. Recorded at the Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing Sebastian Swane

Mahler: Wo die Schônen Trompeten blasen.Recorded at The Royal Opera House 2012. Singing: Sebastian Swane

Rückertlieder:

Mahler: Ich atmet`einen linden Duft. Recorded at the Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Mahler: Liebst du um Schönheit. Recorded at the Royal Opera House Copenhangen2012. Singing:. Sebastian Swane

Mahler: Blicke mir nicht in die Lieder. Recorded at the Royal Opera House Copenhagen2012. Singing: Sebastian Swane

Mahler: Um Mitternacht. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Mahler: Ich bin der Welt abhanden gekommen. Recorded at the Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Kindertotenlieder:

Mahler: Nun vill die Sonn so hell aufgehn. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Mahler: Nun seh`ich wohl, warum so dunkle Flammen. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing Sebastian Swane

Wenn dein Mütterlein. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Oft denk`ich, sie sind nur ausgegangen!Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

In diesem Wetter! Recorded At The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Lieder eines fahrenden Gesellen:

Mahler: Wenn mein Schatz hochzeit macht. Recordet at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Ging heut`Morgen über`s Feld. Optaget på Det kongelige Teater 2012. Sebastian Swane sang

Mahler: Ich hab`ein glühend Messer. Recorded at the Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing Sebastian Swane

Die zwei blauen Augen. Recorded at the Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Richard Strauss:
Waldseligkeit. Op.49. Nr.1. Sebastian Swane. Optaget Det kongelige Teater 2012

Strauss: Traum durch die Dämmerung. Recorded at The Royal Operahouse Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Strauss: Zueignung Op. 10, No.1. Version 1. Recorded at The Royal Operahouse Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Zueignung Op. 10, No.1. Version 2. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Strauss: Ich trage meine Minne. Sebastian Swane sang. Optaget på Det Kongelige Teater 2012

Morgen. Sebastian Swane. Optaget på Det kongelige Teater 2012

Strauss: Die Nacht. Sebastian Swane. Optaget på Det kongelige Teater 2012

Strauss: Ständchen. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Strauss: Allerseelen. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Strauss: Heimliche Aufforderung. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Edward Elgar:

Elgar: Sabbath Morning at sea. Recorded at the Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing Sebastian Swane

Johannes Brahms:
Vier ernste Gesänge Op.121. Denn es gehet dem Menschen. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2011

Vier ernste Gesânge. Ich wandte mich und sahe. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Vier ernste Gesänge. O Tod, o Tod.
Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Vier ernste Gesänge. Wenn ich mit Menschen. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2009.

Ravel:
Ravel: Don Quichotte à Dulcinée. Nr. I. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Ravel: Don Quichotte à Dulcinée. Nr. II. Recorded at the Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing. Sebastian Swane

Ravel: Don Quichotte à Dulcinée. Nr. III. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Edvard Grieg:
Jeg elsker dig Op.5 Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige teater 2009

Hugo Alfven:
Hugo Alfven: Jag längtar dig. Sebastian Swane sang. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013

C.E.F.Weyse:
Dybt skoven bruser. Romance af Wallenstein. Sct. Hansaftenspil 1803. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige teater 2010

Weyse: Dybt skoven bruser. Romance. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Weyse: Nu titte til hinanden. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012 Singing: Sebastian Swane

Lange-Müller:
Gik du fra mig ud? Op. 34. Nr. 1. Optaget på Det Kongelige Teater 2012 Lyrisk version. Sebastian Swane sang

Gik du fra mig ud? Op.34.Nr.1. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Gik du fra mig ud? Op.34. Nr.1. Optaget på Det kongelige Teater 2012 Sebastian Swane sang

Gik du fra mig ud? Op.34. Nr.1. Optaget på Det kongelige Teater 2012. Langsomme version. Sebastian Swane sang

Himlen ulmer svagt i flammerødt. Op.19. Nr.1. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2012

Aftenksjæret over skoven staar. Op.19.nr 2. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2012

Midsommervisen. Sebastian Swane sang. Opetaget Det kongelige Teater Midsommer 2010

J.A.P. Schulz:
Sig månen langsomt hæver. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Sig månen langsomt hæver. 1. vers DYB VERSION. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Heise:
Heise: Hos de høje siv jeg vandrer.
Recorded at The Royal Opera Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

P. Heise: Igennem bøgeskoven. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2012. Singing: Sebastian Swane

Heise: Teklas song. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Th. Laub:
Stille hjerte sol går ned. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2010

Carl Nielsen:
Underlige aftenlufte. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige teater 2009

Nu lyser løv i lunde. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Hvem sidder der bag skærmen. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2011

Maskarade: Jeronimus arie 1.akt. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Jeronimus: Sebastian Swane

A. P. Berggreen:
Vær velkommen, Herrens år. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2010

J. Gebauer:
Hist, hvor vejen slår en bugt. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Schlesisk melodi:
Dejlig er jorden. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2010

Folkemelodi:
I skovens dybe stille ro. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2010

I skovens dybe stille ro. Version 2. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Det var en lørdag aften. Sebastian Swane sang. Optaget på Det kongelige Teater 2011

Leonard Bernstein:
West Side Story:

Somewhere. Recorded at The Royal Opera House Copenhagen 2013. Singing: Sebastian Swane

Negro spirituals:
Sometimes I feel like a motherless child. Sebastian Swane sang A cappella. Optaget Det kongelige Teater 2012

Where you there? Sebastian Swane sang A cappella. Optaget Det kongelige teater 2009

Musicals:
Les Miserables: Valjean: Bring him home. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2011

Gamle optagelser: Old recordings:

Link til Philips monolog fra Verdis opera: Don Carlos. Koncert-optagelse med Sebastian Swane (bas). (8min.)

Link til Fiescos arie fra Verdis opera: Simon Boccanegra. Koncertoptagelse i Sydney. Sebastian Swane (bassolist). (1min.)

Link til Procidas arie fra Verdis opera: I Vespri Siciliani. Koncertoptagelse København. Sebastian Swane (bassolist) (6min.)

Link til kærlighedsduetten i Händels opera mellem Julius Cæasar og Cleopatra sunget af Sebastian Swane og Edith Guillaume fra gallakoncert i Østre Gasværk. (6min.)

Link til uddrag 1.akt Puccini: Tosca: Pilar Lorengar. Dirigent Carlo Cillario. Sebastian Swane (basbaryton). Sydney operahouse. (1min.)

Link til Scarpia-motivet. Sydney-operahouse. Solist Sebastian Swane. (11sek.)

Link til Gounod: Roméo et Juliette. Hertugens forbandelse. Sydney operahouse. Sebastian Swane (basbaryton). (1min.)

Link til Mozart: Tryllefløjten. Die Zauberflöte. The Magic Flute. Sarasto: Sebastian Swane (bas). London. (1min.)

Link til prøve på Mozart: Don Giovanni. Leporellos først arioso. Sebastian Swane (basbaryton). (2min.)

Link til Robert Wards opera The Crucible (Heksejagt efter Arthur Millers Skuespil). Operaopførsel i Skotland Edinburgh. Barytonsolist Sebastian Swane. (1min.)

Link til Borodin: Fyrst Igors arie. Sebastian Swane (basbaryton). (7min.)

Link til Claude Debussy: Pelléas et Mélisande: Arkels monolog. Koncertoptagelse med Sebastian Swane (bas) (5min.)

Link til Gounod: Faust. Méphistophélès arie. Sebastian Swane (bassolist). (3min.)

Link til kort uddrag fra Tchaikovsky: Eugen Onegin: Saretzkis monolog. Sebastian Swane København (30 sek.)

Link til Haydens Nelson Mass. Edinburgh. Solist Sebastian Swane. (4min.)

Link til uddrag fra Bach Kantate: Ich habe Genug. Solist Sebastian Swane. (1min.)

Lieder: (Songs:)

Link til Strauss: Zueignung. Lied-koncert Sebastian Swane. (1min.)

Link til Heise sang. Lied-koncert Sebastian Swane. (1min.)

Link til Ravel: Don Quichotte à Dulcinée nr.I. Koncert. Sebastian Swane (bassolist) (2min.)

Link til Ravel: Don Quichotte à Dulcinée nr. II.

Link til Ravel: Don Quichotte à Dulcinée nr.III

Link til Mahler: Um Mitternacht. Uddrag fra kirkekoncert med orgel. Solist Sebastian Swane (1min.)

Link til Sibelius: Den första kyssen. Solist Sebastian Swane

Link til Rossini: Katteduetten

Schumann
(Optaget i Konservatoriets Festsal og Heibergsalen på Det kongelige Teater)
(Recorded at The Royal Operahouse Copenhagen)

Link til Schumann: Morgens steh`ich auf und frage. Op. 24. No. 1. Sebastian Swane sang, David Lau Magnussen pianist. Opt 2008.

Link til Schumann: Morgens steh`ich auf und frage. Version 2. Op. 24. No. 1. Sebastian Swane sang, David Lau Magnussen pianist. Opt 2008.

Link til Schumann: In der Fremde. Liederkreis. Op. 39. Nr. 1. Sebastian Swane sang, David Lau Magnussen pianist.Opt. 2008

Schumann: Zigeunerlidchen: Unter die Soldaten. Op.79. Sebastian Swane sang. Optaget Det kongelige Teater 2010

Schubert Lieder:

Link til Schubert: Der Tod und das Mädchen. Sebastian Swane sang, David Lau Magnussen pianist. Opt. 2008.

Link til Schubert: Heidenröslein. Sebastian Swane sang, David Lau Magnussen pianist. Opt. 2008.

Link til Schubert: Seligkeit. Sebastian Swane sang, David Lau Magnussen pianist. Opt. 2008.

Negro Spiritual:

Link til Negro Spiritual. Barytonsolo. Koncert New York. Sebastian Swane

 

Hvis du klikker her, vil du komme ind på mit link til musikalske anbefalinger fra min sangkarriere
(If you click here you will find a links to my musical recommendations)

 

Skuespil (Acting):

Shakespeare:

Richard den Tredje:
Glosters monolog: Nu er vort mismods vinter...
Sebastian Swane. Optaget Det kongelige teater 2009

Hamlet:
Hekuba-monologen. Sebastian Swane. Optaget Det kongelige teater 2009

At være eller ikke være. Sebastian Swane. Optaget Det kongelige teater. 2009

Strindberg:
Frk. Julie. Jeans monolog. Sebastian Swane i rollen som Jean. Optaget Det kongelige teater 2009.

Et Drømmespil. Digteren. Sebastian Swane i rollen som digteren. Optaget Det kongelige teater 2009

Link til mit radio-interview:

Link til Radio-Interview 23/05/13 i P1. "Apropos." Sebastian Swane fortæller om leveregler om kontrol og perfektionisme, stress og angst. DEL 1

Del 2

Del 3

Link til radio-interview på Færøerne med Sebastian Swane om Kognitiv terapi og Opera. 17.11.2005. (Det første halve minut er på færøsk, derefter på dansk)

Link til mit radiointerview i P2:
"Åbent hus med Nikolaj Koppel og Hella Joof" hvor jeg fortæller om sammenhængen mellem "Psykiatri og Opera"

Link til mit radiointerview under Det Kongelige Teaters transmission af Gounods Romeo og Julie 2011. Psykiatriske og musikalske betragtninger

Link til Universitetsradioen okt.2011. Sebastian Swane interviewes om Angst og behandling med Kognitiv Terapi

Hvis du klikker her vil du komme ind på mit link til videooptagelse fra Verdis Maskeballet med Sebastian Swane på Sydneyoperaen i Australien.
(If you click here you will find a link to a video recordings from my performance in Verdis "A masked Ball" at the Sydneyopera)

Links til mine kronikker, artikler og interviews:

Link til min kronik i Politiken om Maria Callas

Link til artikel: Psykiatrisk håndbog for operaelskere i Kristeligt dagblad med Sebastian Swane, september 2010

Link til musikvidenskabelig-artikel af Sebastian Swane: Puccinis Tosca.
Hvordan beskriver Puccini det psykologiske forhold mellem Tosca og Scarpia i musikken, og hvordan præger verismen librettoen og stilen?

Link til interview om Sebastian Swane i Ascolta 2005 del 1

Link til Interview om Sebastian Swane i Ascolta 2005 del 2 om bl.a opera og psykiatri. Eksempler fra operaerne Peter Grimes, Tosca og Otello og deres sammenhæng med skizotypi og personlighedsforstyrrelser

Link til artikel om "Det Musiske Kunstnersind" i psykiatribladet "Indsigt" af Sebastian Swane

Link til artikel om John Neumeiers ballet Romeo og Julie af Sebastian Swane

Link til artikel af Sebastian Swane: Narcissisme: Søren Kierkegaards identificering med Mozarts Don Juan

Link til artikel af Sebastian Swane: Angsten for at miste kontrol og blive sindssyg. En kortfattet beskrivelse af angstens psykologi, fysiologi og behandling. Juli 2023

Link til kritisk artikel om astrologi

Links til videoer med James Randi om overtro og pseudovidenskab:

Link til kritisk video om homeopati af James Randi

Link til video hvor James Randi afslører parapsykologers tilsyneladende bevis for overnaturlige fænomener

Link til video hvor James Randi afslører kristen helers "guddommelige" mirakler. Udnyttelsen af de troende, indbragte heleren næsten 30 millioner kroner om året.

Link til video hvor James Randi afslører Uri Geller

Link til video hvor James Randi afslører psykologien bag astrologi (1)

Link til video hvor James Randi afslører psykologien bag astrologi (2)

Link til video hvor Carl Sagen forklarer videnskaben over for astrologien

Link til video hvor Bill Nye forklarer en af de mange fejl bag astrologi

Nogle favorit-links:

Link til Malergården. Swanernes kunstmuseum.

Hamburgballetten - John Neumeier

Lone Koppel

Peter Lindroos

Brigitte Fassbaender

Galina Vishnevskaya og Shostakovich

Ann Murray

Skeptica.dk (kritisk syn på pseudeovidenskab)

Hvorfor tog Freud fejl?

The International Network of Freud Critics

Den sorte bog om psykoanalysen

Richard Wagner

Michelangelo Buonarroti

Benvenuto Cellini og Perseus

Bronzino, Agnolo

Caravaggio

Pontormo, Jacopo

St. Sebastian

Byron, George Gordon, Lord

Shakespeare, William

Plato

Nijinsky

Luchino Visconti

García Lorca, Federico

Cocteau, Jean

Mann, Thomas

Lawrence, D. H.

Lawrence, D. H. (2)

Søren Hagensten

 

 

 

Forside - Home

CV
 

Foredrag
 

Kognitiv Terapi
 

Links til mine arier og artikler

Kontakt
 

 

2006 Swane / Hagensten