HOME  CV   FOREDRAG   KOGNITIV TERAPI   SINGING   CONTACT

Kontakt:

Kognitiv og skemafokuseret psykoterapi

Foredrag om psykiatri, terapi eller opera

Undervisning

Temadage

Solistkoncert (repertoire lieder og operaarier for basbaryton)

Bestilling af oliemalerier

View Sebastian Swane's profile on LinkedIn

Fotos: Synger opera i Festsalen på Konservatoriet med pianist David Lau Maugnussen

Begrænset tilgang pga. meget stor efterspørgsel.

Kontakt mig venligst på email og skriv dit telefonnummer, så ringer jeg dig op, eller skriver til dig, så snart jeg har mulighed for det.

Hvis du ønsker kognitiv terapi / Schema terapi hos undertegnede, så skriv venligst i din mail til mig lidt om dig selv, hvad du laver, hvor gammel du er, om du er gift og har børn, uddannelse, din problemstilling og dets varrighed, evt. tidligere terapi, og hvis du tager noget medicin og hvilken dosis.

Jeg er ikke tilknyttet sygesikringen, så det er ikke muligt at få en henvisning til mig via egen læge eller andre instanser.

Patienter som er henvist til eller er i behandling på Psykoterapeutisk Afsnit F4 Frederiksberg Psykiatriske Center hvor jeg er afsnitsledende overlæge, bedes venligst ikke rette henvendelse på min privatmail her, men henvende sig på afsnittet i stedet.

Hvis du lider af Panikangst, Socialfobi, Generaliseret angst, OCD eller depression kan du få gratis gruppebehandling for dette på en behandlingsretsklinik i Region Hovedstaden, f.eks. omtalte afsnit F4 ovenfor. Det kræver imidlertid, at du ikke har andre konkurrerende psykiske lidelser, som står i vejen for behandlingen, og at du ikke har et misbrug af alkohol, stoffer, beroligende medicin eller sovemedicin. Antidepressiva eller lykkepiller er ikke en hindring. Hvis du specifikt ønsker individuel behandling af mig, og selv vil betale for det, er du velkommen til at sende mig en mail.

sebastian@SLET-DETTEsebastian-swane.dk
(Fjern 'SLET-DETTE' i min mailadresse, før du sender. Dette er for at undgå spam-reklamer.)

Sebastian Swane
Amager Strandvej 114C, 14sal.
2300 København S
Denmark

Metro: Fra Øresund Metro Station
3-4 minuters gang

 

 

 

 

Forside - Home

CV
 

Foredrag
 

Kognitiv Terapi
 

Recordings of my singing

Kontakt
 

 

2006 Swane / Hagensten